Perusteet rautatiejärjestelmästä (Pera) Hämeenlinna

21.10.2019 - 24.10.2019

| 840€

Olet ilmoittautumassa seuraavaan koulutukseen:

KOULUTUS: Perusteet rautatiejärjestelmästä (Pera)

AIKA: 21-23.10.2019 ryhmäkoon kasvaessa yli kahdeksan tulee toiseksi maasto- ja koepäiväksi 24.10, aloitus 21.10 klo 9.00, koulutus sisältää kaksi teoria päivää ja yhden maastopäivän

PAIKKA: SAT Koulutuspalvelut, Lautatarhankatu 4, 13110 Hämeenlinna

Perusteet rautatiejärjestelmästä koulutus toimii johdatuksena rautatiejärjestelmiin kaikille rautatieympäristössä työskenteleville.

Perusteet rautatiejärjestelmästä koulutus edellytetään:

• Ensimmäistä kertaa suunnattuun pätevyyskoulutukseen osallistuvilta. Koulutuksen suorittamista ei edellytetä, mikäli henkilöllä on voimassa jokin seuraavista – Ratatyövastaavan pätevyys – Liikenneohjaajapätevyys – Ratapihaliikenneohjaajapätevyys – Työpätevyys
  • Rakennuttajakonsulteilta, valvojilta, rataisännöitsijöiltä sekä RTJJ:n operatiivisesta toiminnasta valtion rataverkolla vastaavilta virkamiehiltä. Edellä mainitut voivat korvata koulutuksen vähintään viiden (5) vuoden monipuolisella työkokemuksella rautatiejärjestelmään liittyvistä töistä.

Koulutuksessa käsitellään seuraavia aihekokonaisuuksia:

• Rautatiekuljetusjärjestelmän tekniset periaatteet
  • Suomalaisen rautatieinfrastruktuurin valinnat ja ratkaisut
  • Liikenneviraston antamat tekniset ohjeistukset ja niiden taustallaolevat kansainväliset määräykset ja standardisoinnit
  • Kirjallinen koe tai osaamisen varmentaminen verkko-oppimisympäristössä Eerokissa

Koulutukseen osallistuvalla tulee olla voimassaoleva Ratatyöturvallisuuspätevyys. Ratatyöturvallisuuspätevyyden (Turva) saamiseksi on henkilön suoritettava hyväksytysti ratatyöturvallisuuskoulutus.

Koulutus on voimassa toistaiseksi. Koulutus ei tuota pätevyyttä.

KOULUTUKSEN HINTA: 840 €/osallistuja + alv 24 %

Hinta sisältää: aamu- ja iltapäiväkahvit sekä lounaan, todistuksen sekä Väylän oppilaitoksilta edellyttämän koulutuskirjauksen.

Start:
21.10.2019
End:
24.10.2019
Cost:

SAT Koulutuspalvelut
Lautatarhankatu 4, 13110 Hämeenlinna

SAT Koulutuspalvelut Oy

Event Registration

• Osallistujien tiedot

• Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.