Perusteet rautatiejärjestelmästä (Pera) Hattula

28.1.2019 klo 08:00 - 30.1.2019 klo 17:00

| 840€

Olet ilmoittautumassa seuraavaan koulutukseen:

KOULUTUS: Perusteet rautatiejärjestelmästä (Pera)

AIKA: 28-30.1.2019 ilmoittautuminen 28.1 klo 7.45–8.00, koulutus sisältää kaksi teoria päivää ja yhden maastopäivän

PAIKKA: Kurssikeskus Yhdessä Tiellä, Verstaantie 1, 13720 Parola

Perusteet rautatiejärjestelmästä koulutus toimii johdatuksena rautatiejärjestelmiin kaikille rautatieympäristössä työskenteleville.

Perusteet rautatiejärjestelmästä koulutus edellytetään:

• Ensimmäistä kertaa suunnattuun pätevyyskoulutukseen osallistuvilta. Koulutuksen suorittamista ei edellytetä, mikäli henkilöllä on voimassa jokin seuraavista – Ratatyövastaavan pätevyys – Liikenneohjaajapätevyys – Ratapihaliikenneohjaajapätevyys – Työpätevyys
  • Rakennuttajakonsulteilta, valvojilta, rataisännöitsijöiltä sekä RTJJ:n operatiivisesta toiminnasta valtion rataverkolla vastaavilta virkamiehiltä. Edellä mainitut voivat korvata koulutuksen vähintään viiden (5) vuoden monipuolisella työkokemuksella rautatiejärjestelmään liittyvistä töistä.

Koulutuksessa käsitellään seuraavia aihekokonaisuuksia:

• Rautatiekuljetusjärjestelmän tekniset periaatteet
  • Suomalaisen rautatieinfrastruktuurin valinnat ja ratkaisut
  • Liikenneviraston antamat tekniset ohjeistukset ja niiden taustallaolevat kansainväliset määräykset ja standardisoinnit
  • Kirjallinen koe tai osaamisen varmentaminen verkko-oppimisympäristössä Eerokissa

Koulutukseen osallistuvalla tulee olla voimassaoleva Ratatyöturvallisuuspätevyys. Ratatyöturvallisuuspätevyyden (Turva) saamiseksi on henkilön suoritettava hyväksytysti ratatyöturvallisuuskoulutus.

Koulutus on voimassa toistaiseksi. Koulutus ei tuota pätevyyttä.

KOULUTUKSEN HINTA: 840 €/osallistuja + alv 24 %

Hinta sisältää: aamu- ja iltapäiväkahvit sekä lounaan, todistuksen sekä Liikenneviraston oppilaitoksilta edellyttämän koulutuskirjauksen.

Start:
28.1.2019 klo 08:00
End:
30.1.2019 klo 17:00
Cost:

Kurssikeskus Yhdessä Tiellä, Verstaantie 1
13720 Hattula (Parola)

SAT Koulutuspalvelut Oy

Event Registration

• Osallistujien tiedot

• Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.