SAT Koulutuspalvelut Oy SAT Koulutuspalvelut Oy

Koulutukset 040 6855 684, asiantuntijapalvelut 040 6855 685 info@satkoulutuspalvelut.fi

Ladataan Tapahtumat

« All Events

Ratatyökoneenkuljettaja (RTK) (voimassaoleva RTV pätevyys) Hämeenlinna

27.5.2021 klo 09:00 - 17:00

| 265€

Olet ilmoittautumassa seuraavan koulutukseen:

Ratatyökoneenkuljettaja (RTK)

Koulutuksen kohderyhmänä ovat ratatyökoneen kuljettajat. Pätevyysvaatimus koskee ratatyökoneen kuljettamista ja käyttämistä rautatiealueella, pois lukien ajoneuvon kuljettaminen työtehtävässä rautatiealueella sekä työkoneiden käyttö laiturialueella tehtävässä työssä. Pätevyysvaatimus perustuu Väyläviraston ohjeeseen ”Valtion rataverkon haltijan osaamis- ja pätevyysvaatimukset”. Koulutuksen kesto on kaksi päivää. Jos osallistujalla on voimassaoleva RTV pätevyys tarvitsee hänen osallistua vain ensimmäiseen koulutuspäivään.

INFO:

Ajankohta: 27.5.2021, aloitus klo 9.00.

Koulutuspaikka: Koulutuksen ensimmäinen päivä 27.5 suoritetaan webinaarina Väyläviraston verkko-oppimisympäristö Eerokkissa rok.mmg.fi. Saat tarkemmat ohjeet kurssialustalle liittymiseen sähköpostitse ennen koulutusta. Koulutuksen toinen päivä, johon on myös mahdollista osallistua on 28.5 suoritetaan lähiopetuksena alkaen klo 9.00 osoitteessa, SAT Koulutuspalvelut, Lautatarhankatu 4, 13110 Hämeenlinna (Toinen koulutuspäivä 28.5 ei kuitenkaan ole pakollinen, jos osallistujalla on voimassaolevan RTV pätevyys)

Koulutuksiin voivat osallistua kaikki 18– 67-vuotiaat koulutusohjelmakohtaisesti määriteltyjen lähtöedellytysten täyttyessä.

  • Koulutukseen osallistuvalta edellytetään voimassa olevaa
    • Ratatyöturvallisuuspätevyyttä (Turva)
    • Perusteet rautatiejärjestelmästä (PERA) koulutus (Koulutuksen suorittamista ei edellytetä, mikäli henkilöllä on voimassa jokin seuraavista Ratatyövastaavan pätevyys – Liikenneohjaajapätevyys – Ratapihaliikenneohjaajapätevyys – Työpätevyys).
    • Työturvallisuuskorttia tai vastaavaa

Koulutuksessa käytetään paljon oppimisympäristö Eerokkia, jossa suoritetaan ennakkotehtävät, koulutuksen aikaiset tehtävät, kokeet ja palautteet. Ilmoittautumisessa tarvitaan osallistujan henkilökohtainen sähköposti koulutusohjeiden lähettämiseen.

KOULUTUKSEN HINTA:

265,-/osallistuja + alv 24%,

jos osallistuja haluaa osallistua myös toiseen päivään niin hinta on sama kuin EI RTV pätevyyden omaavalla eli 490,-/osallistuja + alv 24%

ILMOITTAUTUMINEN:

Sitovat ilmoittautumiset 23.5.2021 mennessä.

PERUUTUS:

Kts. Maksu- ja peruutusehdot  Peruutukset: anne.helin@satkoulutuspalvelut.fi

Details

Date:
27.5.2021
Time:
09:00 - 17:00
Cost:
265€

Tapahtumapaikka

SAT Koulutuspalvelut
Lautatarhankatu 4, 13110 Hämeenlinna

Järjestäjä

SAT Koulutuspalvelut Oy

Event Registration

  • Osallistujien tiedot

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.